New Scorpio bitbase files

Discussion of anything and everything relating to chess playing software and machines.

Moderators: hgm, Harvey Williamson, bob

Forum rules
This textbox is used to restore diagrams posted with the [d] tag before the upgrade.
Post Reply
Dann Corbit
Posts: 9491
Joined: Wed Mar 08, 2006 7:57 pm
Location: Redmond, WA USA
Contact:

New Scorpio bitbase files

Post by Dann Corbit » Mon Mar 09, 2009 9:36 pm

http://cap.connx.com/chess-engines/new- ... h/egbb.rar

Code: Select all

date                         size            file
============   ======== =====
 3/9/2009  3:57 PM    214599598 egbb.rar

User avatar
AdminX
Posts: 5062
Joined: Mon Mar 13, 2006 1:34 pm
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: New Scorpio bitbase files

Post by AdminX » Mon Mar 09, 2009 10:27 pm

Thanks Dan,

The transfer time is very slow however. I am getting 4 hours.
"Good decisions come from experience, and experience comes from bad decisions."
__________________________________________________________________
Ted Summers

Edmund
Posts: 668
Joined: Mon Dec 03, 2007 2:01 pm
Location: Barcelona, Spain
Contact:

Re: New Scorpio bitbase files

Post by Edmund » Mon Mar 09, 2009 10:51 pm

What's updated?

Henrik Dinesen
Posts: 875
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:52 pm
Location: Denmark

Re: New Scorpio bitbase files

Post by Henrik Dinesen » Mon Mar 09, 2009 11:21 pm

Dann, Thanks :)

For the lot.
Henrik

User avatar
AdminX
Posts: 5062
Joined: Mon Mar 13, 2006 1:34 pm
Location: Acworth, GA
Contact:

Re: New Scorpio bitbase files

Post by AdminX » Mon Mar 09, 2009 11:39 pm

Speed is much better now.

Thanks again!
"Good decisions come from experience, and experience comes from bad decisions."
__________________________________________________________________
Ted Summers

Dann Corbit
Posts: 9491
Joined: Wed Mar 08, 2006 7:57 pm
Location: Redmond, WA USA
Contact:

Re: New Scorpio bitbase files

Post by Dann Corbit » Mon Mar 09, 2009 11:47 pm

I was probably doing a build.
It's on a development machine.

Dann Corbit
Posts: 9491
Joined: Wed Mar 08, 2006 7:57 pm
Location: Redmond, WA USA
Contact:

Re: New Scorpio bitbase files

Post by Dann Corbit » Tue Mar 10, 2009 12:24 am

DLL file added:
http://cap.connx.com/chess-engines/new- ... ll_new.zip

Code: Select all

Archive:  egbbdll_new.zip
 Length    Date    Time    Name ("^" ==> case
 ------    ----    ----    ----   conversion)
   3241  03-09-09  16:55   cache.cpp
    822  03-09-09  19:19   cache.h
    981  03-09-09  19:19   codec.cpp
   3447  03-09-09  19:19   codec.h
   8321  03-09-09  16:54   common.h
   5204  03-09-09  16:55   decompress.cpp
  19244  03-09-09  17:03   egbbdll.cpp
   5040  03-09-09  19:19   egbbdll.dsp
    537  03-09-09  19:19   egbbdll.dsw
   1282  03-09-09  17:01   egbbdll.h
   1233  03-09-09  16:52   egbbdll.sln
  15128  03-09-09  16:57   egbbdll.vcproj
 104448  03-09-09  17:18   egbbdll32.dll
 108544  03-09-09  17:18   egbbdll64.dll
  11844  03-09-09  17:01   index_new.cpp
    253  03-09-09  19:19   Makefile
  18049  03-09-09  19:19   moves.cpp
   3728  03-09-09  19:19   my_types.h
   2774  03-09-09  17:18   egbbdll.lib
 ------                    -------
 314120                    19

Jouni
Posts: 1952
Joined: Wed Mar 08, 2006 7:15 pm

Re: New Scorpio bitbase files

Post by Jouni » Tue Mar 10, 2009 9:42 am

Are new bases compatible with older ones: e.g. do they work with
older Grapefruit, Togas, Scorpio etc?

Jouni

BBauer
Posts: 658
Joined: Wed Mar 08, 2006 7:58 pm

Re: New Scorpio bitbase files

Post by BBauer » Tue Mar 10, 2009 11:58 am

The new bitbases do not work for my scorpio version:
scorpio_202_ja\scorpio_x64.exe

They do not work for toga cyclone using 2 procs.
However they work for cyclone using only one proc.
I use arena and vista 64 bit.
kind regards
Bernhard

User avatar
pedrox
Posts: 950
Joined: Fri Mar 10, 2006 5:07 am
Location: Basque Country (Spain)
Contact:

Re: New Scorpio bitbase files

Post by pedrox » Tue Mar 10, 2009 2:54 pm

BBauer wrote:The new bitbases do not work for my scorpio version:
scorpio_202_ja\scorpio_x64.exe

They do not work for toga cyclone using 2 procs.
However they work for cyclone using only one proc.
I use arena and vista 64 bit.
kind regards
Bernhard
Perhaps you have that rename egbbdll64.dll (egbbdll_news.zip) to egbbdll.dll and copy to the folder with bitbases.

Post Reply