"Too many round names" error in SCID

Discussion of anything and everything relating to chess playing software and machines.

Moderators: hgm, Harvey Williamson, bob

Forum rules
This textbox is used to restore diagrams posted with the [d] tag before the upgrade.
stevenaaus
Posts: 602
Joined: Wed Oct 13, 2010 7:44 am
Location: Australia
Contact:

Re: "Too many round names" error in SCID

Post by stevenaaus » Mon Nov 22, 2010 8:32 pm

Volker Pittlik wrote:
stevenaaus wrote: I doubt Shane envisaged huge computer tournaments (with numerous round names) when he coded the thing.
I send him a message using pm.
Do you mean Shane ? No-one's heard from him in five years AFAIK.. I'd like to hear what he's up to actually.

Volker Pittlik
Posts: 597
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:10 pm
Location: Murten / Morat, Switzerland

Re: "Too many round names" error in SCID

Post by Volker Pittlik » Mon Nov 22, 2010 8:57 pm

stevenaaus wrote:...
Do you mean Shane ? No-one's heard from him in five years AFAIK.. I'd like to hear what he's up to actually.
Pascal of course.

stevenaaus
Posts: 602
Joined: Wed Oct 13, 2010 7:44 am
Location: Australia
Contact:

Re: "Too many round names" error in SCID

Post by stevenaaus » Tue Nov 23, 2010 7:59 pm

Any reply ?
I had a go at bumping the limit in namebase.h

Code: Select all

262143     /* Round names:  Maximum of 2^18 -1 =   262,143 */
to 2^20-1, which would possibly solve your problem but break si4 compatibility.
But program now hangs loading CCRL.pgn, and there's obviously something else needs doing. Big,small or where - i don't know.

Volker Pittlik
Posts: 597
Joined: Wed Mar 08, 2006 8:10 pm
Location: Murten / Morat, Switzerland

Re: "Too many round names" error in SCID

Post by Volker Pittlik » Tue Nov 23, 2010 9:28 pm

stevenaaus wrote:Any reply ?...
No.

I still use Scid. I think it is great. OTOH I'm no longer willing to fiddle around with programs working more or less.

And yes, I'm willing to pay for software what just does what it should do.

vp

Post Reply