Twisted Logic new version!

Discussion of anything and everything relating to chess playing software and machines.

Moderators: hgm, Dann Corbit, Harvey Williamson

Forum rules
This textbox is used to restore diagrams posted with the [d] tag before the upgrade.
User avatar
Werner
Posts: 2610
Joined: Wed Mar 08, 2006 9:09 pm

Re: Twisted Logic new version!

Post by Werner » Wed Sep 23, 2009 8:20 am

Hi Graham,
just installed 32bit and 64bit inside Fritz 11.
Both engines load without problems here on my AMD 64x2

First match on my quad is running inside Shredder 11 GUI - no problems with 64bit version here too.
Werner

Edsel Apostol
Posts: 770
Joined: Mon Jul 17, 2006 3:53 am
Full name: Edsel Apostol
Contact:

Re: Twisted Logic new version!

Post by Edsel Apostol » Wed Sep 23, 2009 8:21 am

Have you tried running the engine in console mode? May I know what machine you are running it in?

swami
Posts: 6546
Joined: Thu Mar 09, 2006 3:21 am

Re: Twisted Logic new version!

Post by swami » Wed Sep 23, 2009 8:27 am

Werner wrote:Hi Graham,
just installed 32bit and 64bit inside Fritz 11.
Both engines load without problems here on my AMD 64x2

First match on my quad is running inside Shredder 11 GUI - no problems with 64bit version here too.
32 bit version functioning Ok in Chessbase and Arena.

User avatar
Graham Banks
Posts: 35234
Joined: Sun Feb 26, 2006 9:52 am
Location: Auckland, NZ

Re: Twisted Logic new version!

Post by Graham Banks » Wed Sep 23, 2009 8:30 am

Edsel Apostol wrote:Have you tried running the engine in console mode? May I know what machine you are running it in?
Athlon Dual plus Intel Quad. Console mode sometimes quits as soon as it starts.
gbanksnz at gmail.com

Edsel Apostol
Posts: 770
Joined: Mon Jul 17, 2006 3:53 am
Full name: Edsel Apostol
Contact:

Re: Twisted Logic new version!

Post by Edsel Apostol » Wed Sep 23, 2009 8:43 am

Graham Banks wrote:
Edsel Apostol wrote:Have you tried running the engine in console mode? May I know what machine you are running it in?
Athlon Dual plus Intel Quad. Console mode sometimes quits as soon as it starts.
I have tested it on an Intel Quad as that is where it was compiled, so it should run on yours too. I am just not sure with your Athlon Dual, but it runs on Athlon X2 as well (are they the same?).

Have you noticed any error message on the console mode when it quits? It might be that my compile didn't target your machine.

User avatar
Graham Banks
Posts: 35234
Joined: Sun Feb 26, 2006 9:52 am
Location: Auckland, NZ

Re: Twisted Logic new version!

Post by Graham Banks » Wed Sep 23, 2009 8:45 am

Edsel Apostol wrote:
Graham Banks wrote:
Edsel Apostol wrote:Have you tried running the engine in console mode? May I know what machine you are running it in?
Athlon Dual plus Intel Quad. Console mode sometimes quits as soon as it starts.
I have tested it on an Intel Quad as that is where it was compiled, so it should run on yours too. I am just not sure with your Athlon Dual, but it runs on Athlon X2 as well (are they the same?).

Have you noticed any error message on the console mode when it quits? It might be that my compile didn't target your machine.
It just quits unexpectedly.
Doesn't load at all when trying to create a uci engine under Fritz.
Exits under ChessGUI without making a move.
Probably a compile problem.
gbanksnz at gmail.com

Paloma
Posts: 1023
Joined: Thu Dec 25, 2008 8:07 pm

Re: Twisted Logic new version!

Post by Paloma » Wed Sep 23, 2009 8:51 am

Hi Graham,

I have the same Problem here: it won't load under Fritz11 and also not under ChessBase9.

(Win XP SP3, 32-bit, Athlon XP 1800+)

Edit: I will try under my Core 2 Duo 6850.
Edit2: It works with my C2Duo :-)

Regards

Edsel Apostol
Posts: 770
Joined: Mon Jul 17, 2006 3:53 am
Full name: Edsel Apostol
Contact:

Re: Twisted Logic new version!

Post by Edsel Apostol » Wed Sep 23, 2009 9:08 am

Paloma wrote:Hi Graham,

I have the same Problem here: it won't load under Fritz11 and also not under ChessBase9.

(Win XP SP3, 32-bit, Athlon XP 1800+)

Edit: I will try under my Core 2 Duo 6850.
Edit2: It works with my C2Duo :-)

Regards
I will upload a generic executable later when I get home from work. Athlon is not targeted by my compile as I used SSSE3 flag.

User avatar
Graham Banks
Posts: 35234
Joined: Sun Feb 26, 2006 9:52 am
Location: Auckland, NZ

Re: Twisted Logic new version!

Post by Graham Banks » Wed Sep 23, 2009 9:10 am

Edsel Apostol wrote:
Paloma wrote:Hi Graham,

I have the same Problem here: it won't load under Fritz11 and also not under ChessBase9.

(Win XP SP3, 32-bit, Athlon XP 1800+)

Edit: I will try under my Core 2 Duo 6850.
Edit2: It works with my C2Duo :-)

Regards
I will upload a generic executable later when I get home from work. Athlon is not targeted by my compile as I used SSSE3 flag.
Thanks Edsel. Much appreciated. 8-)
gbanksnz at gmail.com

User avatar
mclane
Posts: 18403
Joined: Thu Mar 09, 2006 5:40 pm
Location: US of Europe, germany
Full name: Thorsten Czub
Contact:

Re: Twisted Logic new version!

Post by mclane » Wed Sep 23, 2009 9:16 am

32 bit crashes on my amd athlon 2400+ too.
What seems like a fairy tale today may be reality tomorrow.
Here we have a fairy tale of the day after tomorrow....

Post Reply